INEX er vores kundeværktøj, der sparer dine medarbejdere for tidspilde og komplekse systemer.

services5

Hvorfor INEX?

Vi anerkender, at alle forsikringsselskaber har behov for et komplekst kernesystem, som kan håndtere alle aspekter af virksomhedens forretning – fra salg og administration til økonomi og skadesbehandling. De mange forskelligartede processer i et forsikringsselskab gør ofte disse kernesystemer tunge og komplekse at arbejde i.

Med INEX har vi valgt at fokusere på to hovedområder inden for et forsikringsselskabs daglige drift, nemlig salg og administration.

INEX skal ses som en overbygning til selskabets eksisterende kernesystem. INEX benytter den nyeste webserviceteknologi til at hente og udveksle data til og fra kernesystemet. Dette sikrer, at INEX ikke ligger inde med forretningskritisk data, og at data kun skal vedligeholdes i kernesystemet.

Hurtig og effektiv tilbudsgivning

Uanset om det er dine assurandører i marken eller salgsfolk på kontoret, så handler salg altid om en ting – nemlig salg! Jo hurtigere dine sælgere kan oprette tilbud og gennemføre en salgsproces, desto hurtigere kan de komme i gang med næste salg. Med INEX garanterer vi, at dine salgsfolk vil opleve en tilbudsproces, som er langt hurtigere, end hvis de skulle benytte deres normale kernesystem!

location
Statistik

Vi ved hvor vigtigt statistik er for din forsikringsvirksomhed. Derfor indeholder INEX statiske værktøjer, så du kan holde et skarpt øje med salgsudviklingen, porteføljesammensætning, geografisk kundemix og mange andre nyttige ting.

smartphone
Smidig kundeadministration

INEX håndterer den basale kundeadministration, som dit forsikringsselskab har behov for. I INEX har du mulighed for at foretage de mest hyppige og basale opgaver i forhold til kundeservice og administration herunder oprettelse af nye kunder, vedligeholdelse af eksisterende kunder og deres forsikringer, skadesoprettelse m.fl.

support
Webbaseret platform

INEX er baseret på en webplatform, hvilket betyder, at dine medarbejdere slipper for at skulle bruge VPN-forbindelser eller andre langsommelige login-processer. INEX kan tilgås fra en helt almindelig browser, og designet er selvfølgelig responsivt, så INEX også kan benyttes på tablets. Med INEX har du altså mulighed for at sende dine salgsfolk ud i marken kun udstyret med en tablet og en internetforbindelse – det kalder vi udvikling!