portfolio1

NEM Forsikring tilpassede sin forretningsstrategi, hvor fokus på salg, via partnere og white-label af forsikringer, blev sat i højsædet. Den nye strategi stillede store krav til virksomhedens IT-platform, som skulle optimeres for, at virksomheden kunne forfølge strategien ordentligt. Det betød, at NEM Forsikring fik et nyt forsikringskernesystem, og PI Applications blev hyret til at udvikle virksomhedens front-end.

Det betød, at vi udviklede et salgs- og kundesystem, kaldet INEX, som vi byggede ovenpå NEM Forsikrings nye kernesystem. INEX optimerer en række processer inden for salg og kundeadministration. Målet med INEX var at nedsætte tiden for kundeoprettelser, tilbudsgivning, policeadministration m.v., således at virksomhedens ansatte kunne være mere effektive.

Vi stod ligeledes for NEM Forsikrings nye hjemmeside, komplet med prisberegning og tilhørende selvbetjeningsmodul. Med denne løsning fik NEM Forsikrings kunder adgang til et selvbetjeningsunivers, hvor de bl.a. kunne se deres forsikringer, hente diverse dokumenter, beregne nye forsikringer.

NEM Forsikring bestilling

Vi implementerede hele bestillingen for NEM Forsikring.

NEM Forsikring selfcare

Vi implementerede også hele NEM Forsikrings selfcare og koblede den sammen med INEX.

Brugt i løsningen:

Kunde: NEM Forsikring

Opgave: Udvikling af salgs- og kundesystem (INEX). Udarbejdelse af ny hjemmeside inkl. prisberegner. Udvikling af tilhørende selvbetjeningsunivers.

Løsning: Partner

Projektlængde: Januar 2012 - april 2012

Adresse: www.nemforsikring.dk