Om PI Applications

PI Applications er en virksomhed lokaliseret i det smukke Skanderborg, hvor vi leverer nogle af de mest avancerede, men brugervenlige systemer og løsninger til forsikringsbranchen.

  • office2
  • office1
  • office3

Hurtighed og fleksibilitet er alting!

Vi anerkender, at ikke to kunder er ens. Nogle har store budgetter og ambitioner, mens andre blot har brug for simple tilpasninger til eksisterende løsninger. Vi arbejder ud fra en meget flad organisationsstruktur, hvor der er ekstremt kort fra tanke til handling. Det er med til at sikre, at vi kan træffe hurtige beslutninger sammen med kunden, når behovet opstår.

Vores udviklingsteam arbejder efter den velkendte SCRUM metode, som sikrer maksimal fleksibilitet, når projekterne udarbejdes. Vi arbejder med såkaldte sprints af en uges varighed, hvilket sikrer, at der altid er plads til at justere opgaverne undervejs. Det eneste vi ved med 100% garanti er, at uanset hvor godt et projekt er beskrevet, hvor detaljeret en kravspecifikation der er udarbejdet, så vil der altid opstår behov for tilpasninger undervejs i et projekt. Derfor har vi indrettet hele vores tankegang og arbejdsmetoder ud fra denne holdning, således at vi nemt kan håndtere de forhindringer, der måtte opstå undervejs i et projektforløb.

Ansøg om job