Rubix samler alle de forskellige parter, der skal til for at lave en forsikringsløsning.

Rubix kan drejes og vendes

RUBIX er navnet på vores tekniske platform og er grundstenen i alle vores løsninger til forsikringsbranchen.

Platformen er bindeleddet mellem de tekniske back-end systemer, som fx et forsikringskernesystem, og front-end løsninger som fx hjemmeside, prisberegningsmoduler og selvbetjeningsuniverser. RUBIX er også platformen, der muliggør forbindelse af vores salgs- og kundeværktøj (INEX) med dit eksisterende kernesystem.

RUBIX er altså limen, der binder komplekse, tekniske back-end systemer sammen med diverse brugergrænseflader.

Rubix kan mere og endda hurtigere

Ligesom Rubix-terningen kan vi dreje og vende Rubix til at passe lige til jeres behov.

3. parts integrationer

RUBIX kan nemt håndtere integration med diverse 3. parter som fx CPR, BBR, RKI e. lign. Vores platform kan enten benytte eksisterende 3. parts integrationer, som ligger i kundens kernesystem, eller der kan indbygges 3. parts integrationer direkte i RUBIX.

location
Nem tilpasning

Vi kan nemt tilpasse RUBIX, så den matcher dine behov bedst muligt. Der er mulighed for at tilknytte en lang række moduler som fx SMS håndtering, avanceret statistik og en masse andet. Skulle du sidde med et behov, som vi ikke understøtter pt., så er vi altid klar på en udfordring, og du vil blive overrasket over, hvor meget RUBIX kan håndtere!

smartphone
Plug and play (næsten)

Vi vil ikke lyve! Man forbinder ikke et forsikringskernesystem med en ny brugergrænseflade ved blot at sætte stikket i stikkontakten. Men når det er sagt, så har vi lavet alt det tunge forarbejde med RUBIX. Platformen er yderst fleksibel og derfor forholdsvis nem at implementere – vi skal blot kende dit bagvedliggende kernesystem og dine ønsker til front-end løsninger, så klarer vi resten!

support
Ingen vedligeholdelse af data

RUBIX benytter den nyeste webservice teknologi, når der skal udveksles data mellem kernesystem og front-end. Det betyder, at vi blot udstiller data direkte fra kernesystemet, og altså ikke selv lagrer forretningskritisk data. Det betyder, at du blot skal ændre data ét sted, nemlig i dit back-end system, og herefter vil ændringen automatisk have effekt i front-end løsningen.