Vores samarbejdspartnere

Vi har nøje valgt vores samarbejdspartnere for at kunne levere de bedste produkter og løsninger.

Insurance Business Applications

portfolio1

IBA har udviklet et af markedets mest fleksible og innovative forsikringskernesystemer. IBA’s fleksible back-end løsninger passer perfekt til vores ambition om at kunne levere de mest innovative og værdiskabende front-end løsninger til forsikringsbranchen. Vi bruger bl.a. andet platformen fra IBA til at understøtte vores standard whitelabel forsikringsløsninger.

IBA er et dansk selskab med hovedsæde i Købehavn. Selskabet er stiftet i 2007 og er i dag allerede en anerkendt og respekteret spiller på det globale forsikringsmarkedet, hvor kundeporteføljen er spredt ud over det meste af kloden.

NEM Forsikring

portfolio1

NEM Forsikring tilbyder, som nogle af de eneste herhjemme, whitelabel af forsikringsprodukter, skadebehandling, kundeservice, administration m.v. NEM Forsikring er samtidigt et traditionelt skadesforsikringsselskab med over 150 års erfaring fra det danske forsikringsmarked. Vi har indgået et strategisk samarbejde, hvor NEM Forsikring bl.a. leverer standard forsikringsprodukter til vores whitelabel løsninger.

Zitcom

portfolio2

Zitcom er en dansk hostingudbyder, som tilbyder en lang palette af skræddersyede hostingløsninger og har bl.a. specialiseret sig i hosting af komplette forsikringsløsninger. PI Applications kan derfor, i samarbejde med Zitcom, tilbyde kunderne attraktive løsninger inden for alle aspekter af professionel hosting.

Zitcom har mere end 14 års erfaring inden for hosting og beskæftiger ca. 80 medarbejdere i det midtjyske.